Kategori: Teknoloji

Güncel Elektronik Sigara Çeşitleri

Elektronik sigara anlamında dünyada birçok sigara kullanıcısının tercih ettiği modellerden birisi olan ıqos elektronik sigara ürünlerinin satışını yapıyoruz.

ıqos olarak firmamızdan tercih edebileceğiniz bu modeller sigara yaşama deneyimi açısından kullanışlı modellerden birisi burada özellikle iqos ıluma modeli Smart Core Induction System™ işlemcisine sahip bir model olup yanmayan ısıyla kullanım sağlıyor.

Böylece ileri yaşlarda bireylerin de rahat bir şekilde kullanabileceği bir sisteme sahip sigara içimini zamanla azaltacak bir sisteme de sahip bu ürünlerimiz kolay temizlenebilen bir özelliğe de sahip sigara paket fiyatlarının yüksek olduğu bu günlerde tek bir sefere özgü yüksek fiyat ödeyerek siz de elektronik sigara tercih edebilirsiniz.

En İyi Elektronik Sigara Markası

Sigara içme anlamında en keyifli deneyimi yaşatan elektronik sigara markaları içinde en çok tercih edilen iqos markası birçok alanda kullanım kolaylığı sağlıyo.

Çokça tercih edilen markalardan birisi olan iqos modellerinden birisi olan iqos 3 duo elektronik sigara markaları arasında belki de en fazla özelliğe sahip modellerden birisi özellikleri arasında hızlı şarj özelliğinden tutun da kolay damla özelliğine varana kadar her türden özellik var.

Bu sayede herhangi bir zarara uğramadan iqos iluma ürünleri ile birlikte rahat bir şekilde sigara içebileceksiniz. Siz de elektronik sigara da kaliteli bir ürün tercih etmek için firmamıza ulaşabilir ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Yuvarlak Banyo Olur Mu?

Banyo dekore etmek ya da en göz alıcı şekilde vermek için kullanılan yöntemler çok fazla…

12 ay önce

Iqos Nedir?

Philips Morris İnternational üretimi olan iqos tütünü yakmadan 350 derecede buharlaşma özelliği olan elektronik sigaradır.…

1 yıl önce

Ahşap Dış Cephe Kaplama

Şık ve gösterişli ahşap dış cephe kaplama ile dış yüzeylerin daha güzel görünmesini sağlayın. Yaşam alanlarının çok…

1 yıl önce

Bursa Spa Merkezi

Bursa’da konaklamak ya da SPA deneyimi yaşamak isterseniz şimdi Bursa otellerinden randevu alabilirsiniz. Bursa’da özle…

1 yıl önce

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi İçin Zorunlu Sigorta

Aile birleşimi, İngiltere aile birleşimi vizesi başvurusu yapacak kişilerin göçmenlik statüsüne göre sigortalı olması gerekmektedir. Zorunlu sigortalılık,…

2 yıl önce

Kaliteli Beyaz Eşya Almanın Yolları

Özellikle yaz aylarında düğün sezonunun açılması ile birlikte beyaz eşyaya olan ilgi daha da artıyor.…

2 yıl önce