Dilini Geliştirerek Geliş

Dilini Geliştirerek Geliş

Türkiye’de Rusya dil kursuna önem veren okul ve eğitim merkezlerinde yeterli seviyelere ulaşılamadığı bilinmektedir, bu sistemi değiştirecek işler yapmayı hedeflerimiz haline getirdik. Öğrenilmek istenen dilin o ülkenin toprakları alanında yaşanılarak öğrenilmesi daha faydalı ve kolay olmasını sağlayacaktır. Rusya dil okulu gitmek isteyen insanlar araştırmalarını çok temkinli yapmaktadırlar, O ülkeye gönderdikleri evlatlarının iyi şartlar altında olduklarını duymak istemekle beraber, hem zamanlarının harcanmaması adına hem de paraların heba olmaması adına detaylı bilgiler almak istemektedirler. Sağlayacağımız ortam ve okullar Avrupa’nın birçok okulunu geride bırakmış ve kendisini kanıtlamış okullardır. Moskova, Saint Petersburg, Samara gibi şehirlerinin eşsiz güzelliği karşısında kendinizi alamayacağın şehirlerin merkezlerinde bulunan Rusya’da dil okulunun da hissedilen atmosferler oldukça yoğundur. Üst düzey eğitim kalitesi, konfor ve sosyal alanlarıyla öğrencilerimizi sahiplenmekten gurur duyan bir ekibiz. Dünyanın çeşitli ülkelerinden dil eğitimi almak maksadıyla Rusya’ya gelen insanlar eğitim standartlarından oldukça memnun kalmaktadırlar. Sanat alanlarında hareketli olan Rus milleti, hızlı ulaşım imkanlarıyla istenen mekanlara da asla geç kalmamaktadırlar. Her milletten insanlarla iletişime geçerek sosyal arkadaşlık alanlarınızı oldukça genişletebileceksiniz. Modern sistemler ağıyla yürütülen eğitim alanında uzman ekiplerle beraber çalışmaktadır.

Öğretmenlerimizin Türk ve Rus olmaları ise öğrenilecek dilin kolaylığını sağlamaktadır. Okul içinde yapılacak çeşitli aktiviteler, grup çalışmaları, karşılıklı diyaloglar ve seviye belirleme tespitleriyle eğitimin gereken hakkını vermeyi sağlamaktayız. Akıcı bir dil için sağlanan tüm standartlar öğrencilere içenlikle öğretilmektedir. Ayrıca merkez binamızda öğrenci işleri, insan kaynakları ve danışmanlık hizmetleri maksimum seviyelerde tutulmaktadır. Mesleğinizin gerektireceği dil takviyeleri sayesinde mesleki-Rusça dersleri de görmüş olacaksınız. Okul merkezimizin yakın çevresinde bulunan Türk lokantaları, kafeler ve geleneksel Rus yemekleri bütçeyi zorlamayacak kaliteli restoranlar altında işletmelerini sürdürmektedirler.

Kariyer planları yaparken rakiplerimizin standartlarından yüksek veriler toplamak zorundayız. On kişi arasından sadece bir kişi olabilmek adına kendimizi sorgulamak ve geliştirmekle mükellefizdir. İlerleyen pazarlama usulleri ve ticaret alanları yaygınlaşmış durumlardadır. Zengin Rus sermayesi ve yatırımcıları sayesinde ülkemize döviz girişleri yoğunluk göstermekle beraber Rusça bilen personele olan ihtiyaçlar artmış ve istihdam gelişmiştir. Kolay öğrenim imkanı sunan işletmemiz her seviyedeki insanlara eğitim vermektedir..

sponsor reklam

Benzer Yazılar

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi İçin Zorunlu Sigorta

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi İçin Zorunlu Sigorta

EB 5 Vize Nedir?

EB 5 Vize Nedir?

İşçi Kazası Sonrası Yapılması Gerekenler Nelerdir?

İşçi Kazası Sonrası Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir